Om meg

tirsdag 25. juni 2013

Dongeri skjørt og toppturer :-)


Jeg har overhode ingen planer for sommeren annet enn å ta ting på sparket, se ann vær og vind og gjøre akkurat det som passer meg best :-) Høres ikke det ut som en god plan? :-)

Har for første gang sydd meg et dongeriskjørt. Jeg bestilte mønster og dongeristoff fra Stoff og Stil for lenge siden. Og av en eller annen grunn har det nå blitt liggende der, så jeg fant ut at det var på tide å gjøre alvor av planen jeg en gang hadde :-)

I tillegg hadde jeg lyst å applikere noe på skjørtet. Jeg fant et uglemønster i boka "Handmade" av Ann Kristin Nås Gjerde. En superflott inspirerende bok med massevis av oppskrifter.


Da var det bare å "hive seg rundt"


Kreativt rot?
En ugle blir til av gamle klær....
Og vips, så var skjørtet med ugla ferdig :-)


Alta kommune har lagt til rette for topp-turer, faktisk ti-topper. Målet denne sommeren er å komme seg opp (og ned) av alle toppene sammen med min gode venninne Marit. Vi er godt i gang. For noen dager siden var vi på Komsa-toppen, som ligger midt i Alta. Det var ikke mye utsikt å få med seg for det var tett tåke.Men vi kom oss både opp og ned.

Ha en fin sommerdag!
Hilsen Kjersti


3 kommentarer:

 1. Nå er jeg nesten litt misunnelig. Tror nemlig ikke at vi rekker Ti topper i år. Det er så mye annet på agendaen. Ønsker dere fine turer!
  Lekkert skjørt! Den symaskina er du venner med, ser jeg!

  Riktig god helg!

  Klem

  SvarSlett
 2. Tusen takk, Ingunn! Kjempeflott å gå toppturer, man blir nesten litt "hekta" på det. Så det blir nok flere. Vi har forresten gått 6 topper allerede, men har alle de "store" toppene igjen :-)

  SvarSlett
 3. Fint skjørt! Har også prøvd det mønsteret, men det var litt knapt i størrelsen, gitt;o)
  Vi kommer til Alta på ferie snart, og da har jeg tenkt å komme meg på Haldde iallefall (i tillegg til Komsa, så klart) - har aldri vært der, og det er jo nesten flaut...

  SvarSlett