Om meg

fredag 6. januar 2012

Luhkka i svart og blått


Ble veldig fornøyd med luhkkaen :-) Første luhkkaen i år :-) Sydd en sein kveld/natt.... Ikke bare å komme seg i seng om kveldene når en blir ivrig med syinga :-)

9 kommentarer:

 1. Hei så masse fint du lager:) Syr du luhkka for salg?? Skulle så gjerne hatt en til å over kofta:)

  Legger deg til på blogglista min, kommer nok innom her flere gang.

  SvarSlett
 2. Kor koselig å høre :-) Ja, æ tar i mot bestilling på Luhkka. Syr gjerne en til dæ ;-)

  SvarSlett
 3. Fantastiske luhkkaer , sådan een ville jeg gerne købe til Febura. Sender du til Danmark ( håber og krydser fingere)

  Knus Vilma

  SvarSlett
 4. Hei Vilma.
  Tusen takk, hyggelig å høre:-) Kan godt sende en luhkka til Danmark:-) Akkurat nå har jeg bare en ferdigsydd luhkka. Se min nettbutikk: http://epla.no/shops/kjerstishobbykrok/. Viss du har andre ønsker, så kan jeg sy en i den fargen og med det motivet du ønsker:-) Kjersti

  SvarSlett
 5. Hej Kjersti

  Ihh det lyder godt . Den grå du har syet med de røde bånd syntes jeg er flot , den vil passe ualmindelig godt til mine selskinds støvletter .Sådan een kunne jeg godt tænke mig og med hætte. Januar er en sløj måned rent pengemæssigt , så jeg vil gerne vente til 1 Feb med at bestille. Jeg antager at du gerne vil have betaling inden du går i gang med at sy , så det vil passe mig fint. Har du en paypal konto eller har du andet forslag til hvordan vi lettets ordner betalingen?

  100 hilsner fra Vilma :-)))

  SvarSlett
 6. Hei Vilma:-) Jeg skal sjekke hvordan en kan gjøre med betaling, kanskje jeg må ordne meg en paypal konto... Jeg er enig med deg i at den gråe luhkkaen med røde bånd vil passe dine selskinns støvletter godt;-) Jeg så dem på bloggen din:-) Hvilken størrelse vil du ha(S-M-L)?

  SvarSlett
 7. Hej Kjersti , Jeg bruger nok en small , tak fordi du gider . Jeg vender tilbage , og skriv endelig når du ved noget om hvordan vi ordner betaling , Paypal er meget enkelt og let.

  SvarSlett
 8. Hvordan får du solene til å sitte? stryker du dem på før du sør?

  SvarSlett
 9. kan du sy en slik til meg... ? :)

  SvarSlett