Om meg

lørdag 2. februar 2013

Godt nytt år folkens!...Sånn helt i begynnelsen av februar :-)

Etter nok en lang pause fra digitale medier og bloggen prøver jeg nå å komme tilbake igjen :-) Et comeback altså... Tida går fort og man venner seg raskt til nye rutiner. Har egentlig ikke laget så mye "nytt" håndarbeidsmessig. Jeg har sydd massevis av luer med forskjellig farger og motiver. Strikket en marius genser og denne gangen til meg selv :-) En til Kristina og har en til på pinnene nå.

Har også vært på fotokurs, noe som var veldig lærerikt. Denne gangen med fokus på redigering i Photoshop. Og jeg har innsett at jeg bare må gå til anskaffelse av et eksemplar, til tross for at den er "svindyr" å kjøpe.

Kristina tar en "Titanic"
 Dette bildet ble jeg ekstremt fornøyd med. I utgangspunktet var det et bilde jeg tenkte det ikke var så nøye at jeg ødela med litt redigering. Men jo mer jeg jobba med det, dess bedre ble det. Og resultatet ser dere jo her :-) Ikke noe tradisjonelt konfirmasjonsbilde, men noe som ligner en mellomting mellom en atomkrig og en korsfestelse.. :-)

Anna på tur inn i det ukjente. Dette bilde har jeg brukt før i bloggen, men nå redigert i Photoshop og litt mere profft enn i Picasa.

Kristina og Silje ved Sagafossen. Her har jeg fjernet alle farger i fra bakgrunnen.

Her har Kristina fått bort all uren hud og dessuten fått litt blåere øyne. Hvem trenger botox og restylane? Vi lever jo livene våre mer og mer i den virtuelle verden :-)


Johanne på håndballkampHa en fin helg, folkens!

6 kommentarer:

 1. Kjempeflotte bilder...det første var skikkelig proft!
  Ha ei god helg.
  Klem fra Kristin

  SvarSlett
 2. Tusen takk, Kristin! :-) Ha ei flott helg du og! :-)

  SvarSlett
 3. Hei!
  Fant bloggen din gjennom "Bundingen". Flott blogg som jeg har lyst til å følge videre. Nå er jeg medlem :) Liker godt de flotte bildene dine, til inspirasjon til meg som har lyst å lære mer. Og utrolig flotte samiske plagg du presenterer også. Gleder meg til fortsettelsern :)
  Ha en fin søndag!
  Mvh Anette

  SvarSlett
 4. Hei Anette!
  Så utrolig koselig å høre at du liker bloggen min! :-) Velkommen som følger!
  Ha en fin søndag du og!
  Kjersti

  SvarSlett