Om meg

lørdag 30. juni 2012

Luhkka

Har vært skikkelig lat med både håndarbeid og blogging. Forrige onsdag tok jeg ferie og siden da har jeg styrt med rundvask her hjemme. Og tro meg det trengtes! Huset har lenge vært et forsømt område.... Oppdaget til min store forskrekkelse at sommergardinene som hang oppe faktisk hadde hengt der siden sommeren før tvillingene ble født. Og de er faktisk blitt tre og ett halvt... Det var det som skulle til for å få meg i gang tror jeg. Men nå er det rent og pent og det skinner i hver en krok her. Jeg må for skams skyld nevne at jeg ikke har vasket aleine, men har hatt god hjelp av min snille mamma. <3

I kveld har jeg kosa meg med luhkka-sying. Sett på forskjellige farger og pyntebånd, prøvd forskjellige kombinasjoner og fargesammensetninger, så nå har jeg mange ideer og er klar for mere luhkka sying. Kveldens resultat er en liten luhkka i str 1-1,5. 

Hvit bunnfarge, lyslilla stikninger og pytebånd og sølvkroklisserHa en flott helg alle sammen!

1 kommentar:

  1. Nydelig! Dette blir nok til ei lita prinsesse! Morsomme luer i innleggene over her også! Så heldig du er som er ferdig med rundvasken. Jeg må i gang jeg også, men må ha luftingsvær samtidig.

    Men nå først: En hyggelig fredagskveld i nord og sør!

    Klem

    SvarSlett