Om meg

søndag 18. mars 2012

Marius til Nora


Marius til lille søte Nora. Nå har jeg visst mistet tellinga på hvor mange mariusgensere det har blitt... Jeg holder faktisk på med en til. Har flere strikkeprosjekter som ligger halvferdige; et par sokker, et par votter og et sjal... Nå for tiden blir det mest tv-strikking, innimellom all luhkkasyinga:-)

Uansett, ha en fin søndag!


4 kommentarer:

 1. Marius slår aldri feil, og på ei skjønn jente blir det ekstra fint. Rundfellinga har skapt en ny vår for Mariusgenseren, og før eller siden blir det nok en tunika til meg selv. Takk for hilsen på bloggen min, og god søndag!

  SvarSlett
 2. Har Marius genser til min sønn også, syns det mønsteret er så fint, spesielt med ru ndfelling. Kunne tenkt meg en sjølv også, får sjå om eg får tid til de en gang.

  SvarSlett
 3. Fantastisk flott - må være selve symbolet på tidløs ;) nydelig på Nora som er så "klassisk", blitt mer lik mamsen :*)Grethe-Lill

  SvarSlett
 4. Er enig i at marius nesten er blitt symbolet på tidløs :-)Marius med rundfelling er bare så flott. Har også lenge tenkt på å strikke en til meg selv, men tror ikke det vil bli i tradisjonelle farger.... men prosjektene er mange og tida strekker vel ikke helt til :-) Egentlig bare et luksusproblem. Nora er like vakker som sin mamma, Grethe-Lill:-)

  SvarSlett