Om meg

tirsdag 29. november 2011

Grå og blå luhkka


Denne er i ca størrelse 4 år. Samisk sol-motiv på brystet. 
Viss det er noen som trenger julegaver, så er denne til salgs;-)


7 kommentarer:

  1. Kjempeflott den er :) Du har skikkelig dreisen på luhkka-sying :) Jeg har 2 stykk jeg skal sy til jul og jeg gleder meg til det :) Hva tar du for denne?

    SvarSlett
  2. Så flott blogg du har Kjersti! Hvor har du fått tak i mønster til luhkka? De var kjempe flotte! Hilsen Anita :)

    SvarSlett
  3. Hei!
    Og takk begge to! :-)
    Lene, jeg tenkte å ta ca 500 kroner for denne...er egentlig litt usikker..Hva tror du?
    Jeg har faktisk sydd mange luhkkaer i høst, skal legge dem ut på bloggen når æ har fotografert dem. Men tenkte at æ skulle vente litt siden flere av dem er julegaver:-) Da ødelegg man litt av spenninga;-)

    Anita, luhkka mønster har jeg fått av ho Hanne Østlyngen, men jeg tror de selger mønster på Brudesalongen i Bossekop. Men egentlig er det jo bare å tegne av hos noen som har mønster, f.eks. mæ ;-)

    SvarSlett
  4. He He. Det høres bra ut. Kossn e d med str på mønsteret? E det ett mønster for hver str eller?
    Hilsen Anita

    SvarSlett
  5. Æ har mønster til dame ca str M/L, Herre str M, barn 1 år og ca 4 år. Men det er egentlig veldig lett å justere størrelsan ved å rett å slett lage dæm lengere eller kortere, alt ettersom;-)

    SvarSlett
  6. Har så lyst til å sy luhkka til mine barnebarn,men sliter med å finne passende stoff og skulle gjerne også hatt mønster.tips om dette er jeg veldig glad for!!!!

    SvarSlett
  7. Hei. Skaar tekstil selger flotte stoff. Kjøpe Vadmel tjukk om den skal være veldig varm og tjukk, ellers kan Fast Ullklede brukes. Til bisene brukes engelsk ullklede.

    SvarSlett